Ahaa-Kiinteistöt Oy

on vuonna 2010 toimintansa aloittanut suomalainen perheyritys. Yrityksen toimialana on kiinteistöjen ja maa-alueiden osto, myynti, hallinta, kehitys ja vuokraus. Kiinteistömassa koostuu tällä hetkellä kerros-, rivi- ja pari- ja omakotitaloista sekä halli- ja tuotantotiloista. Vuokraamme huoneistoja sekä tuotanto- ja varastotiloja kyseisistä kiinteistöistä.

Hallinnoitu kerrosala on yli 10 000m², sijoittuen pääosin Helsinki-Hämeenlinna akselille, 3-tien varteen. Valtaosa kiinteistöistämme on vuokrattu hoivaliiketoimintaa harjoittaville yrityksille; tilat on muokattu ja/tai rakennettu hoiva-alan erityispiirteet ja -tarpeet huomioiden. Kaikissa kohteissa on asianmukaiset, voimassaolevat viranomaisluvat (mm. palo sekä terveystoimi). Asiakkainamme on myös elinkeinonharjoittajia ja yksityisiä henkilöitä.

Historia

2010 Vuodesta 1989 toiminut yrityksemme myy liiketoimintansa. Yrityskaupan yhteydessä emoyhtiöstä irtautuu Ahaa-Kiinteistöt Oy.

2011 Pitkän tähtäimen suunnitelman (PTS) mukaisesti vuoden suurimmat saneeraukset tehdään Huunan omakotitaloihin Tervakoskella.

2012 Kaikkiin kiinteistöihin teetetään RALA-sertifioidulla suomalaisella tekijällä kuntoarviot ja märkätilakartoitukset.

2013 Kiinteistömassan hallinnointiin liittyvä kehitysprojekti – mm. talojen huoltokirjat yksilöidään kunkin kohteen erityispiirteet huomioiden.

2014 Asiakassegmentti laajenee kuntapalveluiden tuottajista yksityisiin kotitalouksiin – asuinhuoneistojen, autotallien ja varastotilojen vuokraus alkaa.

2015 Asiakaspohjaa laajennetaan edelleen. Yritykselle myönnetään Suomalainen Vastuunkantaja-tunnustus. Vahvistimme henkilöstöämme rekrytoimalla uuden työntekijän.

2016 Toteutetaan PTS:n mukaisia korjauksia sekä aloitetaan saneerauksen suunnittelu Berttakseen. Yritys saa jo viidennen peräkkäisen Suomen Vahvimmat -sertifikaatin.

2017 Berttaksen laaja saaneeraustyö valmistuu. Projekti toteutettiin suunnitellusti sekä aikataulun että budjetin osalta. Kiinteistö saa uudet tyytyväiset vuokralaiset.

2018 Toteutetaan normaaleja PTS-korjauksia, joista merkittävin Tervakosken Kassatalon kattoremontti, lisäksi Pakilan pienkerrostalossa tehtiin sisäremontti.

2019 Tervakosken Kassatalon huoneistoja saneerataan.